Gyakran Ismételt Kérdések

Gyakran Ismételt Kérdések


Miért pont a TAXiPAY?

Mert biztonságos, mert követhető, mert szabadságot ad, de igény szerint korlátozható, mert előre megtervezheti költségeit, mert környezetbarát, mert tudatos. Az előnyök sora hosszú, tegyen minket próbára!

Hogyan tudom online követni taxiköltségeinket?

Weboldalunkon minden szerződött partnerünknek hozzáférést biztosítunk online adminisztációs felületünkhöz, ahol akár kártyánként vagy összesítve, akár napi, heti, havi bontásban vagy egy tetszőleges időintervallumra szűrve ellenőrizheti költségeit.

Hogyan tudom megtervezni költségeinket?

Munkatársai taxi-költésgeit kvóták segítségével személyre szabhatja. Meghatározhatja, hogy a kártya a nap mely időszakában használható, mekkora költségkeret áll munkatársai rendelkezésére. Napi, heti vagy havi, de akár még egyszeri alkalomra is korlátozhatja a kártya használatát.
Utazásaihoz költséghelyeket rendelhet, melynek segítségével követhetővé válik, hogy melyik projekthez mekkora taxiköltség tartozik.

Mit tehetek, hogyha elveszítem a kártyámat?

Weboldalunkon kártyáját azonnal letilthatja, ha attól tart, hogy az illetéktelen kezekbe került. A cégüknél kinevezett adminisztrátorok bármelyik céges kártyát letilthatják, a kártyatulajdonosok saját kártyájuk tiltását tudják csak elvégezni.

Mi az NFC kártya és miért érdemes azt használni?

Új ügyfeleink már mind NFC kártyát kapnak, mert ez még nagyobb biztonságot jelent. A kártya fizikai jelenléte a fizetésnél elkerülhetetlen, így ügyfeleink választhatják azt is, hogy a PIN kód megadásával történő megerősítéstől eltekintenek.